Piennar- ja kesantomurskaimet - Agri-Kymi

Piennar- ja kesantomurskaimet

Pientareiden ja viheralueiden siistiminen onnistuu näppärästi SaMASZin kesanto- ja piennarmurskaimilla, jotka on suunniteltu helppokäyttöisiksi ja tarpeen mukaan muunneltaviksi työkoneiksi. SaMASZ murskaimet ja leikkurit toimivat tehokkaasti vaikeimmissakin olosuhteissa ja samalla ovat kestäviä sekä helppoja asentaa ja huoltaa. Kaikissa SaMASZ työkoneissa on kahden vuoden takuu!

PuomimurskaimetKesantomurskaimetPiennarmurskaimet

Laadukkaat kesanto- ja piennarmurskaimet vaativiinkin töihin

SaMASZ piennarmurskaimet on suunniteltu kestämään haastaviakin olosuhteita. Korkealuokkaisesta teräksestä valmistettu SaMASZ KBRP piennarmurskain on kestävä, ja siinä on metallilevyllä vahvistettu runko. Saatavilla on kaksi työleveyttä: 1,60 tai 2,00 metriä.

SaMASZ- kesantomurskaimet on suunniteltu käytettäväksi kunnallistekniikassa ympäristön, viheralueiden ja puutarhojen hoitoon sekä ylläpitoon. PIKO, GRINO- ja MAMUT- kesantomurskaimilla leikkaat ruohoa ja pensaita, ja murskaat viljelemättömillä mailla vesakot ja rikkakasvit. Kesantomurskaimet ovat erittäin käyttökelpoisia tien piennarten, ojien sekä penkereiden murskaamiseen. Valikoimissamme on kuusi kesantomurskainmallia. Koneiden työleveys vaihtelee 1,8 metristä 3 metriin. Tutustu monipuoliseen mallistoomme!

Puomimurskaimet
Kesantomurskaimet
Piennarmurskaimet

SaMASZ on suomalaisten suosima luottomerkki

Suomalaiset maanviljelijät ja urakoitsijat luottavat SaMASZiin, sillä se on pitkäikäinen ja laadukas, eurooppalainen merkki. SaMASZ työkoneet ovat luotettavia laitteita, jotka toimivat kaikissa olosuhteissa. SaMASZ-työkoneissa on kahden vuoden takuu.

Agri-Kymin asiantuntijat palveluksessasi

Agri-Kymin toimipiste palvelee Kouvolassa arkisin klo 8-17, ja meidät tavoittaa myös puhelimitse tai yhteydenottolomakkeen kautta. Jälleenmyyntiverkostomme kattaa koko Suomen, joten voimme ohjata sinut myös oman alueesi asiantuntijalle. Olemme maatalous- ja urakointityökoneiden toimittaja, ja sen lisäksi tarjoamme laadukkaan huolto- ja varaosapalvelun.

Top