Perävaunut - Traktorin peräkärry, kippikärry & muut vaunut

Perävaunut

Vankat yleisperävaunut maatilalle, kestävät paalivaunut suurten paalikuormien kuljettamiseen ja parhaista komponenteista rakennetut maansiirtovaunut maatilalle ja urakointiin, myös raskaaseen maansiirtoon. Ne kaikki löydät Agri-Kymin vaunuvalikoimasta. Tempo-peräkärry ”kippikärry” on rakennettu suomalaisiin olosuhteisiin ammattilaisille, jotka etsivät kestävää ja toimintavarmaa ratkaisua järkevään hintaan.

PRO MaansiirtovaunutMaansiirtovaunutPaalivaunutYleisperävaunut

Tempo perävaunu suomalaisiin olosuhteisiin

Tempo-yleisperävaunut on tarkoitettu ensisijaisesti maatilan monipuolisiin kuljetus- ja siirtotöihin. Tempo-peräkärryllä saat kustannustehokkuutta viljan, rehun tai vaikka lumen siirtoon.

Tempo-maansiirtovaunujen tai ”kippikärryjen” perusmallisto on suunniteltu vastaamaan markkinoiden parasta hinta-laatusuhdetta. Pitkä kokemus, tarkka suunnittelu ja laadukas valmistus varmistavat sen, että Tempo maansiirtovaunusta on sinulle hyötyä pitkälle tulevaisuuteen.

Tempo PRO -maansiirtovaunut on valmistettu raskaaseen maansiirtoon parhaita eurooppalaisia materiaaleja ja komponentteja käyttäen. Voit itse valita vaunusi materiaalit: tarjoamme S355, Hardox® ja Strenx® -teräksestä valmistettuja lavoja. Myös Dumper-lavalla! Tempo-maansiirtovaunuja on saatavilla useissa eri kokoluokissa: 10 tonnista jopa 26 tonniin saakka. Tempo on Suomessa markkinoiden myydyin maansiirtovaunu kappalemäärissä mitattuna. Vuosien aikana niitä on myyty maahamme tuhansia kappaleita.

Tempo-perävaunua on helppo käsitellä ja sen vääntöjäykkä runko tekee vaunusta todella vakaan kipattaessa. Käyttäjät ovatkin kehuneet, että ”Tempoa ei saa kaadettua”.

Tempo-paalivaunut on tehty suurille kuormille ja nopeaan ajoon. Järeästä putkipalkista tehty ja usealla poikittaisella välipalkilla jäykistetty suorakaiteen muotoinen runko kestää kuorman aiheuttamat väännöt. Näin valmistettuna saadaan suuri kantavuus omapainon jäädessä pieneksi.

 

PRO Maansiirtovaunut
Maansiirtovaunut
Paalivaunut
Yleisperävaunut

TEMPO ON AGRI-KYMIN OMA TUOTEMERKKI

Tempo-vaunuissa on panostettu erityisesti järkevään hinta-laatusuhteeseen. Traktorin perävaunun suunnittelussa on ollut tärkeää erityisesti käytännöllisyys: ne on helppo korjata itse, joten työt eivät joudu seisomaan korjausta odotellessa. Kehitämme ja laajennamme Tempo-tuoteperhettä jatkuvasti, jotta voimme vastata yhä paremmin asiakkaidemme tarpeisiin.

Tempot valmistetaan Virossa. Sekä työn että käytettävien komponenttien laatuun panostetaan tarkasti. Samoja komponentteja ja materiaaleja on käytetty jo vuosikymmeniä. Agri-Kymi tekee omaa tuotekehitystä mm. asentamalla osan komponenteista itse. Agri-Kymin perustaja Jaakko Pirinen on suunnitellut vaunut ja niitä on kehitetty vuosien aikana asiakkaiden antaman palautteen perusteella.

Vaunujen toimitusaika riippuu räätälöinnin määrästä. Perusvaunuja löytyy heti varastosta, mutta enemmän räätälöintiä vaativat vaunut tilataan valmistajalta, ja valmis tuote on asiakkaalla muutaman kuukauden sisällä. Silloin asiakas saa juuri sellaisen tuotteen, kuin haluaa.

Myös väri voidaan valita asiakkaan toiveen mukaan. Tempon suosituin väri on tumma harmaa, mutta vaunuja on saatavissa käytännössä kaikissa RAL-värikartan väreissä.  Tempoja on myös maalattu joidenkin traktoreiden tarkkojen erikoisvärien mukaan.

KAHDEN VUODEN TAKUU TEMPO  -PERÄVAUNUILLE

Tempon perävaunuille annamme kahden vuoden takuun.

Takuu kattaa kaikki vaunun valmistusvirheet ja koskee myös kuluvia osia, jos niissä ilmenee valmistusvirheitä. Olemme maahantuoneet vaunuja jo yli 15 vuotta ja valinneet vain parhaimman laadun komponetteja. Vaunut tarkastetaan ja viimeistellään Kouvolassa, joten jokainen vaunu on luovutettaessa käyttökunnossa ja varustettu asiakkaan haluamilla lisävarusteilla. Luotamme eri valmistajien hyviin laatustandardeihin ja siksi olemmekin ainoa traktorin perävaunujen maahantuoja, joka myöntää kahden vuoden takuun.

Tempo-perävaunuihin saa uusia osia kuluneiden tilalle nopeasti suoraan varastostamme. Kun tilaat varaosan ennen klo 12, lähetämme sen eteenpäin jo samana päivänä.

Agri-Kymin asiantuntijat palveluksessasi

Traktorin peräkärry, kippikärry ja muut perävaunut ammattilaisille suomalaisiin olosuhteisiin.

Löydät Tempo-vaunumallistomme eri käyttökohteisiin tämän sivun mallikuvia klikkaamalla. Lähemmin pääset tutustumaan malleihin myyntinäyttelyssämme Kouvolassa sekä messutapahtumissa. Ammattitaitoiset jälleenmyyjämme kautta Suomen neuvovat ja räätälöivät juuri sinun tarpeisiisi sopivan vaunun. Tarjoamme sinulle myös monipuolisia rahoitusratkaisuja.

Soita tai tule käymään.

Top