Perävaunut - Traktorin peräkärry, kippikärry & muut vaunut

Perävaunut

Vankat yleisperävaunut maatilalle, kestävät paalivaunut suurten paalikuormien kuljettamiseen ja parhaista komponenteista rakennetut maansiirtovaunut maatilalle ja urakointiin, myös raskaaseen maansiirtoon. Ne kaikki löydät Agri-Kymin vaunuvalikoimasta. Tempo peräkärry on rakennettu suomalaisiin olosuhteisiin ammattilaisille, jotka etsivät kestävää ja toimintavarmaa ratkaisua järkevään hintaan.

PRO MaansiirtovaunutMaansiirtovaunutPaalivaunutYleisperävaunut

Tempon traktorin peräkärry suomalaisiin olosuhteisiin

Tempo-yleisvaunut on tarkoitettu ensisijaisesti maatilan monipuolisiin kuljetus- ja siirtotöihin. Tempo traktorin peräkärryllä saat kustannustehokkuutta viljan, rehun tai vaikka lumen siirtoon.

Tempo-maansiirtovaunujen tai ”kippikärryjen” perusmallisto on suunniteltu vastaamaan markkinoiden parasta hinta-laatusuhdetta. Pitkä kokemus, tarkka suunnittelu ja laadukas valmistus varmistavat sen, että Tempo maansiirtovaunusta on sinulle hyötyä pitkälle tulevaisuuteen.

Tempo PRO -maansiirtovaunut on valmistettu raskaaseen maansiirtoon parhaita eurooppalaisia materiaaleja ja komponentteja käyttäen. Voit itse valita vaunusi materiaalit: tarjoamme S355, Hardox® ja Strenx® teräksestä valmistettuja lavoja. Myös Dumper lavalla! Tempo-maansiirtovaunuja on saatavilla  useissa eri kokoluokissa: 10 tonnista jopa 26 tonniin saakka.

Tempo-paalivaunut on tehty suurille kuormille ja nopeaan ajoon. Järeästä putkipalkista tehty ja usealla poikittaisella välipalkilla jäykistetty suorakaiteen muotoinen runko kestää kuorman aiheuttamat väännöt. Näin valmistettuna saadaan suuri kantavuus omapainon jäädessä pieneksi.

PRO Maansiirtovaunut
Maansiirtovaunut
Paalivaunut
Yleisperävaunut

Tempo

Tempo on Agri-Kymin oma tuotemerkki, jossa on panostettu erityisesti järkevään hinta-laatusuhteeseen. Traktorin perävaunun suunnittelussa on panostettu erityisesti koneiden käytännönläheisyyteen: ne on helppo korjata itse, joten työt eivät joudu seisomaan korjausta odotellessa. Kehitämme ja laajennamme Tempo-tuoteperhettä jatkuvasti, jotta voimme vastata yhä paremmin asiakkaidemme tarpeisiin.

KAHDEN VUODEN TAKUU TEMPO -PERÄVAUNUILLE

Tempon perävaunuille lupaamme kahden vuoden takuun. Kulutusosat Tempo-perävaunuihin saat nopeasti suoraan varastostamme. Tilatessasi varaosan ennen klo 12, saamme sen lähtemään jo samana päivänä.

Agri-Kymin asiantuntijat palveluksessasi

Traktorin peräkärry, kippikärry ja muut perävaunut ammattilaisille suomalaisiin olosuhteisiin.

Tehokas varaosapalvelumme takaa, että työsi eivät keskeydy ikävästi kesken kiireisimmän kauden. Meiltä saat kaikki maatalous- ja urakointitöihin tarvitsemasi koneet ja tarvikkeet saman katon alta. Palvelemme Kouvolassa arkisin klo 8-17, mutta meidät tavoittaa myös puhelimitse tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Top