Niittokone & niittomurskain - Kestävät SaMASZ-niittokoneet

Niittokoneet ja niittomurskaimet

Maksimoi heinätöiden kustannustehokkuus laadusta tinkimättä ja valitse varmatoiminen niittokone! SaMASZ on monien suomalaisten urakoitsijoiden ja maanviljelijöiden luottomerkki, ja se onkin Euroopan suurimpia heinätyökoneiden valmistajia. SaMASZin niittokoneet ovat helppokäyttöisiä, kestäviä ja viimeisteltyjä. Kone tekee tarkkaa jälkeä nopeasti ja siististi. Lähes kaikkiin malleihin on saatavilla myös niittomurskain. Tutustu myös muihin SaMASZ heinäkoneisiin, kuten pöyhimiin, karhottimiin ja murskaimiin.

EtuniittokoneetKT lautasniittokoneetHinattavat niittokoneetXT lautasniittokoneetKDT lautasniittokoneetPerhosniittokoneet

SAMASZ-NIITTOKONE TEKEE PUHDASTA JÄLKEÄ

SaMASZ-niittokone saa aikaan puhdasta rehua nopeasti ja tehokkaasti. Laadukkaalla koneella varmistat arvokkaan rehun valmistuksen koko niitetyllä alueella. Koneet eivät vaurioita nurmen tai maan pintaa, ja lisäksi karho on erittäin puhdas, mikä lisää rehun energia-arvoa. Niittokone säästää työaikaa ja rahaa, sillä taloudelliset panostukset käytetään tehokkaammin ja rehu säilyy pidempään.

Saat SaMASZ-koneet halutessasi joko sormi- tai rullamurskaimella varusteltuna (vain tehdasasennus). Niittomurskain on kätevä lisävaruste, sillä sen avulla kasvin lehtien vahakerros rikkoontuu ja kuivuminen on nopeampaa.

Kaikissa SaMASZ-heinäkoneissa on kahden vuoden takuu.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Etuniittokoneet
KT lautasniittokoneet
Hinattavat niittokoneet
XT lautasniittokoneet
KDT lautasniittokoneet
Perhosniittokoneet

KAHDEN VUODEN LAATUTAKUU

SaMASZ on kehittänyt koneita korkeatasoisella teknisellä taidolla ja tiedolla jo yli 30 vuotta. Jo pitkään ne ovat olleet maailmanlaajuisesti halutuimpia koneita, koska niiden ansiosta rehu säilyy ja riittää pidempään. Kaikissa SaMASZ-koneissa on kahden vuoden takuu.

Heinästä valmistettu rehu on yksi parhaista ja samalla yksi edullisimmista karjan ruokintaan käytettävistä rehuista. Sopivia laitteita käyttämällä on mahdollista muodostaa karho, josta voidaan helposti prosessoida karjalle terveellistä ja maittavaa rehua.

PERFECTCUT©-TERÄPALKKI – ERINOMAINEN NIITTO KAIKISSA OLOSUHTEISSA

SaMASZ-niittokoneissa on aina vakiovarusteena PerfectCUT-teräpalkki, jonka ansiosta niitto on aina erinomaista kaikissa olosuhteissa. Kestävä ja vahva teräpalkin rakenne takaa luotettavan työskentelyn ja tarkan pellon pinnan seurannan. Lautasten erikoismuotoilu parantaa materiaalin virtausta ja näin ollen pienentää tehon tarvetta, jolloin niittämisestä saadaan taloudellista.

Karkaistut lautaset kestävät hyvin myös hankausta sekä kulutusta. Korkealuokkaisesta teräksestä valmistetut terän kiinnittimet pitävät teräpalkin puhtaana pyörien vapaasti 360 astetta. Pikakiinnitteiset terät ovat nopeasti ja helposti vaihdettavissa. Jokainen lautasyksikkö on varustettu SafeGEAR -järjestelmällä, jossa hammaspyörä on suojattu murtokiilasuojauksella. Lisäksi nostolaiteniittokoneissa on aina vakiona mekaaninen laukaisulaite, joka suojaa konetta vahingoittumiselta. Esteeseen osuessa kone taittuu 30° taaksepäin ja nousee samanaikaisesti noin 50 cm ylöspäin. Esteen ylityksen jälkeen teräpalkki laskeutuu takaisin työasentoon. Näiden ominaisuuksien ansiosta niittokone kestää käytössä pitkään.

Juuri itsellesi sopiva niittokone ja lisävarusteet

Laajasta koneiden mallistosta löydät juuri itsellesi sopivan ratkaisun – valikoimassamme on työleveyksiä 2,2 metristä aina 9,4 metriin saakka.

Tuotevalikoimamme kattaa:

Erinomaisen hinta-laatusuhteensa ansiosta SaMASZ-niittokoneet ja niittomurskaimet takaavat sinulle parhaimman hyödyn ja tehokkaimman työtehon.

Top