XT lautasniittokoneet - Agri-Kymi

Heinäkoneet

Maksimoi heinätöiden kustannustehokkuus laadusta tinkimättä. SaMASZ on Euroopan neljänneksi suurin heinätyökoneiden valmistaja, jonka tuotteisiin luottavat jo  monet suomalaiset urakoitsijat ja maanviljelijät. SaMASZ-heinäkoneet ovat laadukkaasti viimeisteltyjä, kestäviä ja helppokäyttöisiä. Pöyhimien ja karhottimien suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota huolelliseen rehunkäsittelyyn, maanpinnan seurantaan ja tarkkoihin toimintoihin. Niittokoneilla teet tarkkaa jälkeä nopeasti, ja murskainten laajojen säätöjen ja hyvän ulottuvuuden ansiosta huollat helposti viheralueet, puutarhat, pientareet ja penkereet.

EtuniittokoneetHinattavat niittokoneetKaksiroottoriset karhottimetKDN lautasniittokoneetKDT lautasniittokoneetKesantomurskaimetKT lautasniittokoneetPerhosniittokoneetPiennarmurskaimetPöyhimetTWIST karhotinXT lautasniittokoneetYksiroottoriset karhottimet

UUTUUS!

Keskitetyllä joustolla varustettu lautasniittokone, jolla saavutat jopa 124° kuljetusasennon. Pysäköinti kuljetusasennossa on mahdollista neljän seisontatuen ansiosta. Näin ollen näkyvyys sivupeileistä on parempi ja kuljetuskorkeus on vain 3,97 metriin.  Lue lisää esitteestä!

Esitteet

XT lautasniittokone

Työleveys (m)
3,90
Kuljetusleveys / korkeus (m)
2,60 / 3,98
Karhon leveys (m)
2,40 ≈ 2,65
Hydrauliikkaliittimet
1 x kaksitoiminen
Työteho (ha/h)
≈ 4,50
Lautaset / terät (kpl)
9 / 18
Kierrosnopeus
1000
Nostolaite kat.
II / III
Tehon tarve (hv)
yli 100
Paino (kg)
1290
Nivelakseli
traktori-niittokone: ylikuormakytkin
Kuminen karhonohjain (kpl)
1

Pyydä tarjous

Palvellaksemme teitä mahdollisimman hyvin, saatamme ohjata tarjouspyynnön jollekin alueenne jälleenmyyjistä.
Top