KDN lautasniittokoneet - Agri-Kymi

KDN lautasniittokoneet

Maksimoi heinätöiden kustannustehokkuus laadusta tinkimättä ja valitse varmatoiminen niittokone! SaMASZ on monien suomalaisten urakoitsijoiden ja maanviljelijöiden luottomerkki, ja se onkin Euroopan suurimpia heinätyökoneiden valmistajia. SaMASZin niittokoneet ovat helppokäyttöisiä, kestäviä ja viimeisteltyjä. Niittokone tekee tarkkaa jälkeä nopeasti ja siististi. Lähes kaikkiin malleihin on saatavilla myös niittomurskain. Tutustu myös muihin SaMASZ heinäkoneisiin, kuten pöyhimiin, karhottimiin ja murskaimiin.

EtuniittokoneetHinattavat niittokoneetKDN lautasniittokoneetKDT lautasniittokoneetKT lautasniittokoneetNiittokonePerhosniittokoneetXT lautasniittokoneet

Vankkarakenteinen Tempo lautasniittokone on edullinen ja tehokas vaihtoehto niittokoneeksi niin maatilalle kuin urakointikäyttöönkin. Tukeva runko ja vahva teräpalkki kestävät hyvin myös tiheän ja lakoisen heinän aiheuttaman rasituksen nopeassakin niitossa. Teräpalkin laukaisulaite estää vauriot terän osuessa esteeseen.  Luokkansa myydyin Suomessa.

 

Esitteet

Tempo lautasniittokone esite

Tekniset tiedot

Työleveys
210 cm
Työnopeus (max)
15 km/h
Lautasten lukumäärä
4 kpl
Terien määrä
8 kpl
Paino
530 kg
Teräpalkin nosto/lasku
hydraulinen
Tehon tarve (540 r/min)
27 hv

Pyydä tarjous

Palvellaksemme teitä mahdollisimman hyvin, saatamme ohjata tarjouspyynnön jollekin alueenne jälleenmyyjistä.
Top