KDN lautasniittokoneet - Agri-Kymi

Heinäkoneet

Maksimoi heinätöiden kustannustehokkuus laadusta tinkimättä. SaMASZ on Euroopan neljänneksi suurin heinätyökoneiden valmistaja, jonka tuotteisiin luottavat jo  monet suomalaiset urakoitsijat ja maanviljelijät. SaMASZ-heinäkoneet ovat laadukkaasti viimeisteltyjä, kestäviä ja helppokäyttöisiä. Pöyhimien ja karhottimien suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota huolelliseen rehunkäsittelyyn, maanpinnan seurantaan ja tarkkoihin toimintoihin. Niittokoneilla teet tarkkaa jälkeä nopeasti, ja murskainten laajojen säätöjen ja hyvän ulottuvuuden ansiosta huollat helposti viheralueet, puutarhat, pientareet ja penkereet.

EtuniittokoneetHinattavat niittokoneetKaksiroottoriset karhottimetKDN lautasniittokoneetKDT lautasniittokoneetKesantomurskaimetKT lautasniittokoneetPerhosniittokoneetPiennarmurskaimetPöyhimetTWIST karhotinXT lautasniittokoneetYksiroottoriset karhottimet

Vankkarakenteinen Tempo lautasniittokone on edullinen ja tehokas vaihtoehto niittokoneeksi niin maatilalle kuin urakointikäyttöönkin. Tukeva runko ja vahva teräpalkki kestävät hyvin myös tiheän ja lakoisen heinän aiheuttaman rasituksen nopeassakin niitossa. Teräpalkin laukaisulaite estää vauriot terän osuessa esteeseen.  Luokkansa myydyin Suomessa.

 

Esitteet

Tempo lautasniittokone esite

Tekniset tiedot

Työleveys
210 cm
Työnopeus (max)
15 km/h
Lautasten lukumäärä
4 kpl
Terien määrä
8 kpl
Paino
530 kg
Teräpalkin nosto/lasku
hydraulinen
Tehon tarve (540 r/min)
27 hv

Pyydä tarjous

Palvellaksemme teitä mahdollisimman hyvin, saatamme ohjata tarjouspyynnön jollekin alueenne jälleenmyyjistä.
Top