Takalana - Tempo-malliston laadukkaat traktorin lanat

Takalanat

Älä anna lumen tai jään hidastaa arjen kiireissä – oikeilla laitteilla Suomen talvi on astetta helpompi. Tempon tie- ja lumityökoneista löydät sopivan laitteen jokaiseen talveen. Raskaatkin lumikinokset väistyvät nopeasti ja tehokkaasti Tempon lumilingolla ja takalanoilla.Tempo hiekoitin soveltuu erittäin hyvin sekä pihojen  että kapeiden käytävien hiekoitukseen. Vaativiin olosuhteisiin suunnitellut laitteet kestävät vaihtelevaa ilmastoa, kolauksia ja esteitä.

Kysy lisätietoja
JuontokouratLumilingotTakalanat

Takalana maantasaus- tai lumitöihin

Tempo-merkin takalana on vankkaa tekoa, ja soveltuu kestävyytensä sekä joustavuutensa vuoksi vaativiinkin töihin. Hyvin suunnitellun tekniikkansa ja vahvan rakenteensa ansiosta Tempo-takalana on erinomainen valinta, kun työlaitteelta vaaditaan pitkää käyttöikää. Traktorin perään kiinnitettävällä lanalla tasaat niin tiet kuin pihatkin, ja talvella hoidat sen avulla näppärästi lumenaurauksen.

Tempo-takalana on pitkäaikaisen kokemuksen ja perusteellisen suunnittelun ansiosta rakennettu kestämään suuria rasituksia ja kovia iskumaisia kuormia. Tempo-lana soveltuu maantasoitukseen ja lumitöihin eli monenlaisiin käyttöolosuhteisiin, mikä näkyy parhaiten niiden vankassa rakenteessa. Levy kääntyy eri työasentoihin jopa 360 astetta nopeasti ja helposti. 

Takalanan ominaisuudet

Tempo-lanaa on saatavilla työleveyksillä 2,5-3 metriä. Vakiovarusteisiin kuuluvat terän ja rungon hydraulinen kääntö, tukipyörät sekä käännettävä, kaksipuolinen kulutusterä. Kulutusterän toinen puoli on tasainen ja toinen hammastettu. Lisäksi vakiovarusteena on myös kierresäätöiset tukipyörät, jotka helpottavat työntekoa. Tempon takalanojen tuoteryhmästä löydät myös lumisiivellä varustetun lanan. Tempo-takalanan kaikki nivelet ovat rasvavoideltavia, mikä varmistaa laitteen häiriöttömän käytön vuosiksi eteenpäin.

Takalana on kooltaan pieni ja ketterä, mikä helpottaa sen säilytystä ja käyttöä. Se sopii erinomaisesti tien- ja pihanhoitoon. 360 astetta kääntyvän terän avulla työskentely onnistuu myös hankalammissa paikoissa. Kuluneen terän voi vaihtaa helposti uuteen, mikä pidentää työkoneen käyttöikää. Varaosapalvelustamme saat kätevästi uudet terät ja muut tarvittavat varaosat.

Meillä on viisi erilaista takalanamallia (LR3, LR4.2, LR4.4, LR6.2 ja LR6.4), joiden työleveys vaihtelee 2,5 ja 3 metrin välillä. Tässä tarkemmat tiedot eri tuotteista:

Esitteet

Tempo takalanat esite Kysy lisätietoja

Tekniset tiedot

Työleveys (m)
Paino (kg)
Rungon säätö
Kääntösylinteri
Tukipyörät
Terän korkeus (cm)
Lumisiipi

LR3

2,5
530
hydr.
kyllä
4.00-8
63
ei

LR4.2

3,0
765
hydr.
kyllä
6.00-9
63
ei

LR4.4

3,05
780
hydr.
kyllä
6.00-9
63/80
kyllä

LR6.2

2,75
690
hydr.
kyllä
6.00-9
63
ei

LR6.4

2,75
695
hydr.
kyllä
6.00-9
63/83
kyllä

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Palvellaksemme teitä mahdollisimman hyvin, saatamme ohjata tarjouspyynnön jollekin alueenne jälleenmyyjistä.
Top