Takalana - Tempo-malliston laadukkaat traktorin lanat

Takalanat

Tempo-takalana on rakennettu kestämään suuria rasituksia ja kovia iskumaisia kuormia. Tempo-lana soveltuu maantasoitukseen ja lumitöihin eli monenlaisiin käyttöolosuhteisiin, mikä näkyy parhaiten niiden vankassa rakenteessa.

Kysy lisätietoja
KDN lautasniittokoneetLumilingotTakalanat

Takalana maantasaus- tai lumitöihin

Tempo-merkin takalana on vankkaa tekoa, ja soveltuu kestävyytensä sekä joustavuutensa vuoksi vaativiinkin töihin. Hyvin suunnitellun tekniikkansa ja vahvan rakenteensa ansiosta Tempo-takalana on erinomainen valinta, kun työlaitteelta vaaditaan pitkää käyttöikää. Traktorin perään kiinnitettävällä lanalla tasaat niin tiet kuin pihatkin, ja talvella hoidat sen avulla näppärästi lumenaurauksen.

Tempo-takalana on pitkäaikaisen kokemuksen ja perusteellisen suunnittelun ansiosta rakennettu kestämään suuria rasituksia ja kovia iskumaisia kuormia. Tempo-lana soveltuu maantasoitukseen ja lumitöihin eli monenlaisiin käyttöolosuhteisiin, mikä näkyy parhaiten niiden vankassa rakenteessa. Levy kääntyy eri työasentoihin jopa 360 astetta nopeasti ja helposti. 

Takalanan ominaisuudet

Tempo-lanaa on saatavilla työleveyksillä 2,5-3 metriä. Vakiovarusteisiin kuuluvat terän hydraulinen kääntö sekä käännettävä, kaksipuolinen kulutusterä. Kulutusterän toinen puoli on tasainen ja toinen hammastettu. Useimmissa malleissa vakiovarusteena on myös kierresäätöiset tukipyörät, jotka helpottavat työntekoa. Tempon takalanojen tuoteryhmästä löydät myös lumisiivellä varustetun lanan. Tempo-takalanan kaikki nivelet ovat rasvavoideltavia, mikä varmistaa laitteen häiriöttömän käytön vuosiksi eteenpäin.

Takalana on kooltaan pieni ja ketterä, mikä helpottaa sen säilytystä ja käyttöä. Se sopii erinomaisesti tien- ja pihanhoitoon. 360 astetta kääntyvän terän avulla työskentely onnistuu myös hankalammissa paikoissa. Kuluneen terän voi vaihtaa helposti uuteen, mikä pidentää työkoneen käyttöikää. Varaosapalvelustamme saat kätevästi uudet terät ja muut tarvittavat varaosat.

Meillä on kuusi erilaista takalanamallia (LR3, LR4.2, LR4.5, LR5, LR6.2 ja LR6.5), joiden työleveys vaihtelee 2,5 ja 3 metrin välillä. Tarkemmat tiedot eri malleista löydät tekniset tiedot osiosta!

 

Esitteet

Tempo takalanat esite Kysy lisätietoja

Tekniset tiedot

Työleveys (m)
Paino (kg)
Rungon säätö
Kääntösylinteri
Tukipyörät
Terän korkeus (cm)
Lumisiipi

LR3

2,5
510
hydr.
kyllä
4.00-8
63
ei

LR4.2

3,0
750
hydr.
kyllä
6.00-9
63
ei

LR4.5

3,05
745
hydr.
kyllä
6.00-9
63 - 105
kyllä

LR5

2,50 / 2,80
480 / 580
-
kyllä
-
60
ei

LR6.2

2,75
690
hydr.
kyllä
6.00-9
63
ei

LR6.5

2,75
665
hydr.
kyllä
6.00-9
63 - 100
kyllä

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Palvellaksemme sinua mahdollisimman hyvin, ohjaamme tarjouspyynnön tarvittaessa lähimmälle jälleenmyyjällesi.
Top