TWIST karhotin - Agri-Kymi

Heinäkoneet

Maksimoi heinätöiden kustannustehokkuus laadusta tinkimättä. SaMASZ on Euroopan neljänneksi suurin heinätyökoneiden valmistaja, jonka tuotteisiin luottavat jo  monet suomalaiset urakoitsijat ja maanviljelijät. SaMASZ-heinäkoneet ovat laadukkaasti viimeisteltyjä, kestäviä ja helppokäyttöisiä. Pöyhimien ja karhottimien suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota huolelliseen rehunkäsittelyyn, maanpinnan seurantaan ja tarkkoihin toimintoihin. Niittokoneilla teet tarkkaa jälkeä nopeasti, ja murskainten laajojen säätöjen ja hyvän ulottuvuuden ansiosta huollat helposti viheralueet, puutarhat, pientareet ja penkereet.

EtuniittokoneetHinattavat niittokoneetKaksiroottoriset karhottimetKDN lautasniittokoneetKDT lautasniittokoneetKesantomurskaimetKT lautasniittokoneetPerhosniittokoneetPiennarmurskaimetPöyhimetTWIST karhotinXT lautasniittokoneetYksiroottoriset karhottimet

UUTUUS! SaMASZ TWIST -karhottimet on suunniteltu karhottamaan rehua hellävaraisesti ja tehokkaasti. TWIST-mallissa rehu nousee ja siirtyy ilmassa, jolloin rehun päältä ei tarvitse ajaa. Karhottimen kelojen heittoliikkeen ansiosta karhoon ei jää pintakiviä pellosta. TWIST-karhottimen voi kytkeä vakiona traktorin etunostolaitteeseen tai adapterin avulla taakseajolaitteeseen. Kuuden metrin työleveydellä karhottaminen on tehokasta ja työsaavutus on 6 ha/h.

Esitteet

TWIST karhotin

Tekniset tiedot

Työleveys (m)
6,00
Karhon leveys (m)
1,30
Kuljetusleveys / korkeus (m)
2,35
Hydrauliikkaliittimet
2 x kaksitoimista
Työteho (ha/h)
6,00
Karhotin yksikköjä (kpl)
2
Karhotinpalkkeja (kpl)
5
Piikkejä (kpl)
18
Nostolaitteen Kat.
II
Tehon tarve (hv)
min. 80
Piikit
15 x 6,5
Käyttö
hydraulinen
Pumpun tuotto (l/min)
30
Nimellispaine (bar/MPa)
160/16
Paino (kg)
770

Pyydä tarjous

Palvellaksemme teitä mahdollisimman hyvin, saatamme ohjata tarjouspyynnön jollekin alueenne jälleenmyyjistä.
Top