Piennarmurskain | Luotettavat SaMASZ piennarmurskaimet - Agri-Kymi

Piennarmurskaimet

Pientareiden siistiminen laadukkaalla koneella ja kustannustehokkaasti: valitse SaMASZin piennarmurskain! Suomalaiset urakoitsijat ja maanviljelijät luottavat SaMASZiin, sillä se on yksi Euroopan suurimmista heinätyökoneiden valmistajista ja tunnettu varmatoimisista sekä kestävistä laitteistaan. Valikoimistamme löytyvät työkoneet ovat helppokäyttöisiä ja laadukkaasti viimeisteltyjä. Piennarmurskain pitää tienvarret siisteinä! Tutustu myös muihin heinäkoneisiimme, kuten niittokoneisiin, pöyhimiin ja karhottimiin!

Kysy lisätietoja
KesantomurskaimetPiennarmurskaimetPuomimurskaimet

Piennarmurskain tienvarsien siistimiseen

SaMASZin piennarmurskain on luotettava ratkaisu vaativiinkin tienvarsien ja ojien niittourakoihin.  Laajat säädöt mahdollistavat esteiden (esim. tienviitat) väistelyn ajolinjaa muuttamatta kätevästi suoraan traktorin hytistä. Työskentely on mahdollista -65° ja +90° välisessä kulmassa. Mekaaninen laukaisulaite suojaa murskainta rikkoutumiselta huomaamattomien esteiden osuessa kohdalle. Piennarmurskain saatavilla myös eri murskainterillä varustettuna.

Piennarmuskaimen ominaisuudet

Piennarmurskain on ketterä työkone loppukesän tienvarsien ja ojien urakointeihin. Koneen ominaisuudet:

  • Käyttö traktorin sivulla tai takana
  • Hydraulinen ohjaus
  • Murskaa oksia ja pensaita (leikkausvahvuus max. Ø 10 cm)
  • Mekaaninen laukaisulaite

Piennarmurskaimissa on kestävästä, korkealuokkaisesta teräksestä valmistettu murskainakseli, jossa on spiraalimaisesti asennetut terät. Kun painava ja nopea murskain pyörii kotelon sisällä, se katkaisee heinät, oksat ja pensaat erittäin hienoksi silpuksi. Näin irrotettu aines voidaan jättää kasvustoon ja luonnon ravinteeksi.

Piennarmurskaimet on suunniteltu kestämään haastaviakin olosuhteita. Korkealuokkaisesta teräksestä valmistettu kone on kestävä, ja siinä on metallilevyllä vahvistettu runko. Lisäksi koneen edessä on suojaketjut. Terät puhdistuvat automaattisesti, joten terien väliin ei kasaudu niitettyä ainesta. Terien sijoittelu varmistaa myös sen, että murskattu materiaali kuivuu ja kompostoituu nopeasti. 

Meillä on valikoimissamme kaksi piennarmurskainta: KBRP160 ja KBRP200. KBRP160:n työleveys on 1,60 metriä ja siinä on 20 terää. Se on hieman kevyempi ja pienempi kone kuin KBRP200, jonka työleveys yltää kahteen metriin ja siinä on 24 terää.

 

PIENNARMURSKAIMET ALKAEN 9.230,- (sis. alv 24%)

 

 

Esitteet

Piennarmurskaimet Kysy lisätietoja

Tekniset tiedot

Työleveys (m)
Työteho (ha/h)
Terien määrä (kpl)
Koneen kallistus (°)
Murskainakselin halkaisija (mm)
RPM
Tehon tarve (hv)
Nostolaitteen Kat.
Paino (kg)
Leikattavien oksien maks. halk. (mm)

KBRP160

1,60
1,0
20
-60° +90°
168
540
yli 70
II
760
80

KBRP200

2,00
1,6
24
yli -60° +90°
168
540
yli 80
II
825
80

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Palvellaksemme teitä mahdollisimman hyvin, saatamme ohjata tarjouspyynnön jollekin alueenne jälleenmyyjistä.
Top