Piennarmurskaimet - Agri-Kymi

Heinäkoneet

Maksimoi heinätöiden kustannustehokkuus laadusta tinkimättä. SaMASZ on Euroopan neljänneksi suurin heinätyökoneiden valmistaja, jonka tuotteisiin luottavat jo  monet suomalaiset urakoitsijat ja maanviljelijät. SaMASZ-heinäkoneet ovat laadukkaasti viimeisteltyjä, kestäviä ja helppokäyttöisiä. Pöyhimien ja karhottimien suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota huolelliseen rehunkäsittelyyn, maanpinnan seurantaan ja tarkkoihin toimintoihin. Niittokoneilla teet tarkkaa jälkeä nopeasti, ja murskainten laajojen säätöjen ja hyvän ulottuvuuden ansiosta huollat helposti viheralueet, puutarhat, pientareet ja penkereet.

EtuniittokoneetHinattavat niittokoneetKaksiroottoriset karhottimetKDN lautasniittokoneetKDT lautasniittokoneetKesantomurskaimetKT lautasniittokoneetPerhosniittokoneetPiennarmurskaimetPöyhimetTWIST karhotinXT lautasniittokoneetYksiroottoriset karhottimet

KBRP piennarmurskain on luotettava ratkaisu vaativiinkin tienvarsien ja ojien niittourakoihin.  Laajat säädöt mahdollistavat esteiden (esim. tienviitat) väistelyn ajolinjaa muuttamatta. Työskentely on mahdollista -65° ja +90° välisessä kulmassa. Mekaaninen laukaisulaite suojaa rikkoutumiselta huomaamattomien  esteiden osuessa kohdalle. Saatavilla myös eri murskainterillä varustettuna.

  • Käyttö traktorin sivulla tai takana
  • Hydraulinen ohjaus
  • Murskaa oksia ja pensaita (leikkausvahvuus max. Ø 10 cm)
  • Mekaaninen laukaisulaite

Lue lisää esitteestä!

Esitteet

Piennarmurskaimet

Tekniset tiedot

Työleveys (m)
Työteho (ha/h)
Terien määrä (kpl)
Koneen kallistus (°)
Murskainakselin halkaisija (mm)
RPM
Tehon tarve (hv)
Nostolaitteen Kat.
Paino (kg)
Leikattavien oksien maks. halk. (mm)

KBRP160

1,60
1,0
20
-60° +90°
168
540
yli 70
II
760
80

KBRP200

2,00
1,6
24
yli -60° +90°
168
540
yli 80
II
825
80

Pyydä tarjous

Palvellaksemme teitä mahdollisimman hyvin, saatamme ohjata tarjouspyynnön jollekin alueenne jälleenmyyjistä.
Top