Lietevaunu | Laadukkaat Tempo lietevanut - Agri-Kymi

Imulevitysvaunut

Tempon kevytkulkuiset tarkkuuslevittimet ja imulevityskoneet on suunniteltu tehokkaiksi työkaluiksi maatiloille ja urakointiin. Niiden avulla levität niin lannan, kompostin, kalkin kuin yhdyskuntajätteenkin tarkasti ja tehokkaasti myös laajoille aloille. Laadukkaista ja kestävistä komponenteista valmistettujen Tempo-työkoneiden runsas vakiovarustus tekee töiden tekemisestä kustannustehokkaampaa ja sujuvampaa.

ImulevitysvaunutPTU-B tarkkuuslevitinPTU-D tarkkuuslevitin

Lietevaunu nestemäisten jätteiden kuljetukseen

Tempo-merkin lietevaunut ovat tehokkaita työkaluja sekä maatiloille että urakointikäyttöön. Imulevitysvaunut soveltuvat lietelannan ja muiden nestemäisten jätteiden kuljetukseen ja levitykseen. Vaunuja on kolme kokoa: 8m³, 12m³ ja 16m³. Teliakseliston ja leveiden renkaiden ansiosta pintapaine jää erittäin pieneksi ja vaunu kulkee kevyesti ja vakaasti pehmeässäkin maastossa. Tempo-vaunujen kaikkia toimintoja, hydraulista imuletkun ja purkausluukun käsittelyä, täyttöpumppuja sekä sekoitus- ja levityspumppuja voidaan hallita suoraan traktorin ohjaamosta.

Muiden Tempo-työkoneiden tapaan myös lietevaunujen vakiovarustus on runsas: jarrut, valot, hydraulisesti käsiteltävä imuletku ja purkausluukku sekä valmius takaimulle.

Lietevaunun hyödyt

Lietevaunun eli imulevitysvaunun avulla lietesäiliöistä saadaan imettyä, kuljetettua ja levitettyä lietettä pelloille. Toimenpide vaatii laadukkaat välineet, jotta se sujuu mahdollisimman helposti ja aiheuttamatta esimerkiksi ylimääräisiä hajuhaittoja. Ensinnäkin imuletkun on oltava tarpeeksi pitkä, jotta se ulottuu lietealtaan pohjaan asti ja pumpun tehokas, jotta liete kulkeutuu säiliöön jouhevasti. Vaunun renkaiden on oltava leveät, jotta vaunun paino jakautuu tasaisesti eikä se pääse uppoamaan peltoon. Meidän lietevauissamme on leveät renkaat ja pieni pintapaine, joten vaunu kulkee kevyesti ja vakaasti.

Valikoimistamme löytyy kolme säiliökokoa, joista isointa käytetään yleensä urakoinnissa ja pienemmät on tarkoitettu yksityiskäyttöön. Kaikkia toimintoja voidaan ohjata suoraan traktorin ohjaamosta, joka tuo siisteyttä toimenpiteeseen ja vähentää hajuhaittoja. Meidän kauttamme saat lietevaunuun myös kätevät lisävarusteet, kuten säiliön epoksoinnin. Se luo säiliön sisäpinnalle pinnoitteen ja pidentää sen käyttöikää.

Imulevitysvaunua voi käyttää myös esimerkiksi asfalttitöissä vedenkuljetukseen. 

Esitteet

Tempo lietevaunut

Tekniset tiedot

Paino (kg)
Pituus (cm)
Leveys (cm)
Raideväli (cm)
Korkeus (cm)
Renkaat
Akselisto
Hydrauliset jarrut
Seisontajarru
Alipainepumput
Levityspumppu
Imuletkun hallinta
r/min
Levitysleveys (m)
Säiliön täyttöaika

MZHT-8

3200
655
250
205
310
420x1065
keinuteli
vakiona
vakiona
Hertell B-2200
Keskipakopumppu
Hydraulinen
540 tai 1000
6 - 12
n. 6 min

MZHT-12

3900
740
270
205
320
560x1300
keinuteli
vakiona
vakiona
Hertell B-2200
keskipakopumppu
hydraulinen
540 tai 1000
6 - 12
n. 6 min

MZHT-16

5000
860
295
237
360
620x1550
keinuteli
vakiona
vakiona
Mäki-Reini
keskipakopumppu
hydraulinen
540 tai 1000
6 - 12
n. 6 min

Pyydä tarjous

Palvellaksemme teitä mahdollisimman hyvin, saatamme ohjata tarjouspyynnön jollekin alueenne jälleenmyyjistä.
Top