Lietevaunu / lietekärry - Tempo-imulevitysvaunu & varusteet - Agri-Kymi

Lietevaunut

Tempon valikoimaan kuuluvat myös kevytkulkuiset imulevitysvaunut, jotka on suunniteltu tehokkaiksi työkaluiksi maatiloille ja urakointiin. Ne soveltuvat lietelannan ja muiden nestemäisten jätteiden kuljetukseen sekä levitykseen.

Vaunuja on saatavilla kolmea kokoa: 8 m3, 12 m3 ja 16 m3.

Kysy lisätietoja
KuivalantavaunutLietevaunutMaansiirtovaunutPaalivaunutPRO MaansiirtovaunutYleisperävaunut

Lietevaunu nestemäisten jätteiden kuljetukseen

Tempo-merkin lietevaunut ovat tehokkaita työkaluja sekä maatiloille että urakointikäyttöön. Imulevitysvaunut soveltuvat lietelannan ja muiden nestemäisten jätteiden kuljetukseen ja levitykseen. Vaunuja on kolme kokoa: 8m³, 12m³ ja 16m³. Teliakseliston ja leveiden renkaiden ansiosta pintapaine jää erittäin pieneksi ja vaunu kulkee kevyesti ja vakaasti pehmeässäkin maastossa. Tempo-vaunujen kaikkia toimintoja, hydraulista imuletkun ja purkausluukun käsittelyä, täyttöpumppuja sekä sekoitus- ja levityspumppuja voidaan hallita suoraan traktorin ohjaamosta.

Muiden Tempo-työkoneiden tapaan myös lietevaunujen vakiovarustus on runsas: jarrut, valot, hydraulisesti käsiteltävä imuletku ja purkausluukku sekä valmius takaimulle.

Lietevaunun hyödyt

Lietevaunun eli lietekärryn eli imulevitysvaunun avulla lietesäiliöistä saadaan imettyä, kuljetettua ja levitettyä lietettä pelloille tai toiseen varastointipisteeseen. Toimenpide vaatii laadukkaat välineet, jotta se sujuu mahdollisimman helposti ja aiheuttamatta esimerkiksi ylimääräisiä hajuhaittoja. Ensinnäkin imuletkun on oltava tarpeeksi pitkä, jotta se ulottuu lietealtaan pohjaan asti ja pumpun tehokas, jotta liete kulkeutuu säiliöön jouhevasti. Vaunun renkaiden on oltava leveät, jotta vaunun paino jakautuu tasaisesti eikä se pääse uppoamaan peltoon.

Tempo-lietevaunuissa on leveät renkaat ja pieni pintapaine, joten vaunu kulkee kevyesti ja vakaasti.

Valikoimistamme löytyy kolme säiliökokoa, joista isointa käytetään yleensä urakoinnissa ja pienemmät on tarkoitettu yksityiskäyttöön. Kaikkia toimintoja voidaan ohjata suoraan traktorin ohjaamosta, joka tuo siisteyttä toimenpiteeseen ja vähentää hajuhaittoja. Kauttamme saat lietevaunuun myös kätevät lisävarusteet, kuten säiliön epoksoinnin. Se luo säiliön sisäpinnalle pinnoitteen ja pidentää sen käyttöikää.

Imulevitysvaunua voi käyttää myös esimerkiksi asfalttitöissä vedenkuljetukseen. Katso alta lietekärryn esite tai ota yhteyttä ja kysy meiltä lisätietoja!

Esitteet

Tempo lietevaunut Kysy lisätietoja

Tekniset tiedot

Tilavuus
Paino (kg)
Pituus (m)
Leveys (m)
Korkeus (m)
Hydrauliset jarrut
Pumppu
Levitysleveys (m)
Säiliön täyttöaika (min)
Renkaat

MZHT-8

8
3200
6,55
2,5
3,1
Etupyörillä
Hertell B-2200
6 - 12
n. 4
550/45-22.5

MZHT-12

12
3900
7,4
2,7
3,2
Etupyörillä
Hertell B-2200
6 - 12
n. 6
600/55R26.5

MZHT-16

16
5000
8,6
2,95
3,6
4-pyörä
Reini
6 - 12
n. 4
800/45R26.5

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Palvellaksemme sinua mahdollisimman hyvin, ohjaamme tarjouspyynnön tarvittaessa lähimmälle jälleenmyyjällesi.
Top