Lietevaunu / lietekärry - Tempo-imulevitysvaunu & varusteet

Imulevitysvaunut

Vankat yleisperävaunut maatilalle, kestävät paalivaunut suurten paalikuormien kuljettamiseen, tehokkaat nestemäisen tai kuivan lannan levitysvaunut sekä parhaista komponenteista rakennetut maansiirtovaunut maatilalle ja urakointiin, myös raskaaseen maansiirtoon. Ne kaikki löydät Agri-Kymin vaunuvalikoimasta. Tempo-peräkärryt on rakennettu suomalaisiin olosuhteisiin ammattilaisille, jotka etsivät kestävää ja toimintavarmaa ratkaisua järkevään hintaan.

Kysy lisätietoja
ImulevitysvaunutMaansiirtovaunutPaalivaunutPRO MaansiirtovaunutPTU-tarkkuuslevittimetYleisperävaunut

Lietevaunu nestemäisten jätteiden kuljetukseen

Tempo-merkin lietevaunut ovat tehokkaita työkaluja sekä maatiloille että urakointikäyttöön. Imulevitysvaunut soveltuvat lietelannan ja muiden nestemäisten jätteiden kuljetukseen ja levitykseen. Vaunuja on kolme kokoa: 8m³, 12m³ ja 16m³. Teliakseliston ja leveiden renkaiden ansiosta pintapaine jää erittäin pieneksi ja vaunu kulkee kevyesti ja vakaasti pehmeässäkin maastossa. Tempo-vaunujen kaikkia toimintoja, hydraulista imuletkun ja purkausluukun käsittelyä, täyttöpumppuja sekä sekoitus- ja levityspumppuja voidaan hallita suoraan traktorin ohjaamosta.

Muiden Tempo-työkoneiden tapaan myös lietevaunujen vakiovarustus on runsas: jarrut, valot, hydraulisesti käsiteltävä imuletku ja purkausluukku sekä valmius takaimulle.

Lietevaunun hyödyt

Lietevaunun eli lietekärryn eli imulevitysvaunun avulla lietesäiliöistä saadaan imettyä, kuljetettua ja levitettyä lietettä pelloille. Toimenpide vaatii laadukkaat välineet, jotta se sujuu mahdollisimman helposti ja aiheuttamatta esimerkiksi ylimääräisiä hajuhaittoja. Ensinnäkin imuletkun on oltava tarpeeksi pitkä, jotta se ulottuu lietealtaan pohjaan asti ja pumpun tehokas, jotta liete kulkeutuu säiliöön jouhevasti. Vaunun renkaiden on oltava leveät, jotta vaunun paino jakautuu tasaisesti eikä se pääse uppoamaan peltoon. Meidän lietevauissamme on leveät renkaat ja pieni pintapaine, joten vaunu kulkee kevyesti ja vakaasti.

Valikoimistamme löytyy kolme säiliökokoa, joista isointa käytetään yleensä urakoinnissa ja pienemmät on tarkoitettu yksityiskäyttöön. Kaikkia toimintoja voidaan ohjata suoraan traktorin ohjaamosta, joka tuo siisteyttä toimenpiteeseen ja vähentää hajuhaittoja. Meidän kauttamme saat lietevaunuun myös kätevät lisävarusteet, kuten säiliön epoksoinnin. Se luo säiliön sisäpinnalle pinnoitteen ja pidentää sen käyttöikää.

Imulevitysvaunua voi käyttää myös esimerkiksi asfalttitöissä vedenkuljetukseen. Katso alta lietekärryn esite tai ota yhteyttä ja kysy meiltä lisätietoja!

Esitteet

Tempo lietevaunut Kysy lisätietoja

Tekniset tiedot

Paino (kg)
Pituus (cm)
Leveys (cm)
Raideväli (cm)
Korkeus (cm)
Renkaat
Akselisto
Hydrauliset jarrut
Seisontajarru
Alipainepumput
Levityspumppu
Imuletkun hallinta
r/min
Levitysleveys (m)
Säiliön täyttöaika

MZHT-8

3200
655
250
205
310
550/45-22.5
keinuteli
vakiona
vakiona
Hertell B-2200
keskipakopumppu
hydraulinen
540 tai 1000
6 - 12
n. 6 min

MZHT-12

3900
740
270
205
320
600/55R26.5
keinuteli
vakiona
vakiona
Hertell B-2200
keskipakopumppu
hydraulinen
540 tai 1000
6 - 12
n. 6 min

MZHT-16

5000
860
295
237
360
800/45R26.5
keinuteli
vakiona
vakiona
Mäki-Reini
keskipakopumppu
hydraulinen
540 tai 1000
6 - 12
n. 6 min

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Palvellaksemme teitä mahdollisimman hyvin, saatamme ohjata tarjouspyynnön jollekin alueenne jälleenmyyjistä.
Top