Kultivaattori | Mandam malliston kultivaattorit - Agri-Kymi

Kultivaattorit

Mandamin siipiteräkultivaattorit ovat erinomainen valinta maan kuohkeuttamiseen ja sänkimuokkaukseen. Lisäksi kultivaattorin avulla pystyt parantamaan tiivistynyttä maata.

Valikoimassamme on viisi järeää siipiteräkultivaattoria.

Kysy lisätietoja
JankkuritKultivaattoritLautasmuokkaimet

Kultivaattori maaperän hyvinvointiin

Kultivaattori soveltuu aurattoman viljelyn yleiskoneeksi, ja se onkin maaperän hyvinvoinnin kannalta tärkeä työkone jokaiselle maatilalle. Mandam-merkin järeä siipiteräkultivaattori on näppärä ja tehokas kone maaperän hoitamiseen. Sen avulla saat ravinteet liikkeelle ja parannat viljan kasvua!

Toistensa yli limittyvä siipiterät leikkaavat tasaisesti koko muokkauspohjan, kaarevat terät ja kiekot sekoittavat multa- ja olkimassan tehokkaasti. Muokkauspohjasta tulee hyvä ja tasainen jo yhdellä ajokerralla. Ulommat terät ohjaavat maata keskelle päin, joten reunaan ei muodostu penkkaa. Kultivaattorilla voidaan säätää työsyvyyttä helposti ja nopeasti kylvömuokkauksesta syvämuokkaukseen saakka (jopa 20 cm syvyyteen).

Kultivaattorin hyödyt

Maanviljelyssä maaperää täytyy hoitaa säännöllisesti ja viljelysmaan on annettava EU-säädöstenkin valossa välillä levätä. Maa muokataan yleensä keväällä ennen kylvöä ja syksyllä sadonkorjuun jälkeen. Siipiteräkultivaattorin avulla maata sekoitetaan ja möyhennetään, jolloin ravinteet lähtevät liikkeelle ja siementen kasvuolosuhteet paranevat. Sadon kannalta sillä on suuri merkitys, kuinka maaperästä pidetään huolta.

Traktoriin kiinnitettävässä kultivaattorissa on siivet, joiden limittäin olevat terät läpäisevät pellolla maan pinnan siitä syvyydestä kuin haluat (20 cm asti). Toimintaperiaate on sellainen, että ensin siipi menee maan sisälle ja sekoittaa mullan sekä olkimassan. Sen jälkeen tulevat lautaset, jotka leikkaavat massan silpuksi. Viimeiseksi tulee vielä pakkeri, joka pyöräyttää maan kertaalleen ympäri. Pakkereita on olemassa erilaisia riippuen pellon muokkaustarpeesta. 

Meillä on valikoimassamme viisi Mandam-merkin järeää siipiteräkultivaattoria: KUS 3,0S, KUS 3,8S, KUS 3,8SH, KUS 4,8SH ja KUS 5,6SH. Alla olevasta taulukosta näet tarkemmat tiedot tuotteistamme:

Kysy lisätietoja

Tekniset tiedot

Työleveys, m
Terät, lkm
Lautaset, lkm
Tehontarve, hv
Paino, kg
Kierrejouset
Hydraulinen runko

KUS 3,0S

3,0
7
6
110
1101
on
ei

KUS 3,8S

3,8
9
8
150
1501
on
ei

KUS 3,8SH

3,8
9
8
160
1618
on
on

KUS 4,8SH

4,8
11
10
170
1820
on
on

KUS 5,6SH

5,6
13
12
210
2482
on
on

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Palvellaksemme teitä mahdollisimman hyvin, saatamme ohjata tarjouspyynnön jollekin alueenne jälleenmyyjistä.
Top