Juontokoura - Kestävät Tempo juontokourat - Agri-Kymi

Juontokourat

Tempo juontokoura on edullinen, erittäin ketterä ja metsäystävällinen työväline puiden juontoon, kuljetukseen ja pinoamisiin. Tempo on alalla tunnettu tuotemerkki, ja myös se on takeena hyvästä laadusta.

Kysy lisätietoja
JuontokouratKDN lautasniittokoneetLumilingotTakalanat

Juontokoura puiden siirtoon

Traktorin takalaitteeseen kiinnitettävä Tempo-merkin juontokoura on edullinen, erittäin ketterä ja metsäystävällinen työväline puiden juontoon, kuljetukseen ja pinoamisiin. Se sopii esimerkiksi viljelijöille ja kevyisiin metsätöihin. Juontokoura sopii nopeaan puunkuljetukseen lyhyemmillä matkoilla. Puiden nostaminen onnistuu helposti hankalastakin paikasta, ja leukojen välin saa säädettyä 15 cm:stä jopa kahteen metriin. Sillä voi siis tarvittaessa siirtää vaikka yhden puun, tai sitten isommankin nipun.

Puiden pinoaminen onnistuu juontokouran avulla kätevästi, ja sen pinoamiskorkeus on peräti 1,5 metriä. Myös puupinon nostaminen on helppoa, sillä juontokoura pääsee hankalampiin paikkoihin kuin traktori. Laitteessa on runkonivel ja sivuttaiskääntö, jonka kääntökulma on +/- 30 astetta. 

Tempon juontokoura on kestävä ja edullinen

Juontokourat ovat vankkarakenteisia ja kestävät käytössä useamman vuoden, etenkin jos muistaa tehdä perushuollon. Laitetta voi käyttää myös kevyemmissä metsätöissä, jolloin raskaampaa metsäperävaunua ei tarvita. Se sopii esimerkiksi tilanteisiin, joissa olet tehnyt harvennusta tai kaatanut pienen alueen omaa metsää vaikkapa polttopuiksi. Juontokouran avulla teet tehokasta puunjuontoa ja lähikuljetusta.

Kourassa on kolme leukaa ja vastapankko, jotka oikovat kuitupuut hyvin, mikä nopeuttaa pinoamista ja kuljetusta. Juontokouran niveltyvän rungon ansiosta taakka myötäilee traktorin liikkeitä. Puupinon nostaminen käy kätevästi ja kasvavaa puustoa vahingoittamatta, vaikka traktori ei olisikaan samassa linjassa puupinon kanssa. Runkonivel on lukittavissa ohjaamosta.

Koneessa on vakiona hydraulinen sivuttaiskääntö helpottamassa nippujen ottoa ajouralla. Suuri leukaväli ja voimakas sylinteri varmistavat leukojen tunkeutumisen puukasaan.

Erinomainen hinta-laatusuhde 

Tempon juontokouran hinta-laatusuhde on erinomainen, sillä se on edullinen ja kestävä ympärivuotisesti käytettävä työväline. Tempo on alalla tunnettu tuotemerkki, ja myös se on takeena hyvästä laadusta. 

Esitteet

Tempo juontokoura esite Kysy lisätietoja

Leukaväli
max. 2 m
Kääntökulma
+-30˚
Pinoamiskorkeus
1,5 m
Sylinterit
2 kpl
Paino
320 kg
Min. materiaalin halk.
Ø 15 cm

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Palvellaksemme teitä mahdollisimman hyvin, saatamme ohjata tarjouspyynnön jollekin alueenne jälleenmyyjistä.
Top