Energiakourat - Agri-Kymi

Traktorin työlaitteet

Käsittele puita ja paaleja hellävaraisesti ja varmasti, tehokkuudesta tinkimättä. Tempon vankkarakenteinen, suomalaisesta teräksestä rakennettu juontokoura on suunniteltu edulliseen ja metsäystävälliseen puunjuontoon, lähikuljetukseen ja pinoamiseen. Valikoimassamme myös vankkarakenteiset Farman puukourat.

EnergiakouratJuontokouraKourat

FARMA-kaatopää tekee työstäsi tuottavampaa. Puiden, risujen, pensaiden ja kantojen kaato, keruu, katkaisu ja kuormaaminen käy helposti ja tehokkaasti. Puiden katkaisu sujuu nopeasti ja kiinteä terä on helppo pitää kunnossa. Painopisteen sijainnin ansiosta koura on helppo asettaa aivan tyven viereen. Tuote on yhdistetty koura ja kaatopää. Saatavina mallit BC18 ja BC25.

BC18 kaatopäätä ei saa käyttää 18 cm paksumpien puiden käsittelyyn. Muista, että 18 cm puun katkaisukapasiteettiin voivat vaikuttaa monet seikat, esim. puulaji, kosteus, ympäristön lämpötila ja sää sekä se, onko runko jäätynyt.

Uusi BC 25 – suurempi, vahvempi ja voimakkaampi energiapuukoura kaivinkoneisiin. BC 25 on suurempi kuin BC 18 ja tarkoitettu kytkettäväksi pieniin ja keskikoisiin kaivinkoneisiin. Puulajista riippuen BC 25 katkoo puita 25 cm halkaisijaan saakka. Kahden sylinterin avulla se katkoo puut nopeasti ja tehokkaasti. Suurlujuusteräksinen vaihdettava terä on erityisesti suunniteltu BC 25:lle. BC 25 on saatavissa S40 ja S45 kiinnikkeillä.
Lue lisää esitteestä

Esitteet

Energiakourat esite

Pyydä tarjous

Palvellaksemme teitä mahdollisimman hyvin, saatamme ohjata tarjouspyynnön jollekin alueenne jälleenmyyjistä.
Top