Tietoa yrityksestä - Agri-Kymi

Maanläheistä konekauppaa jo 20 vuotta

Agri-Kymi Oy on luotettava, suomalainen perheyritys, joka on erikoistunut työ- ja urakointikoneiden maahantuontiin sekä myyntiin. 

Hinta-laatusuhde kohdillaan

Meiltä saat kaikki maatalous- ja urakointitöihin tarvitsemasi koneet ja tarvikkeet saman katon alta. Tuomme markkinoille ratkaisuja, jotka ovat kustannustehokkaita, laadukkaita ja järkevästi hinnoiteltuja. Laajasta valikoimastamme löydät myös hydrauliikkatuotteet, työkalut, varaosat sekä tarvikkeet. Kattavan jälleenmyyntiverkostomme ansiosta konemyyntimme palvelee asiakkaitamme ympäri Suomen.

 

Agri-Kymi lukuina

Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, perusteellisesti ja joustavasti. Tärkein tavoitteemme on olla asiakkaidemme luotettu kumppani ja luoda pitkäaikaisia, kestäviä asiakassuhteita.

Perustettu: 1993
Liikevaihto: 4 500 000 €
Henkilöstö: 12 henkilöä

Agri-Kymin oma tuotemerkki Tempo tarjoaa maanviljelijöille ja urakoitsijoille laatua järkevällä hinnalla. Suunnittelussa on panostettu erityisesti koneiden käytännönläheisyyteen: ne on helppo korjata itse, joten työt eivät joudu seisomaan korjausta odotellessa. Tempo-koneiden kestävistä materiaaleista valmistetut osat tulevat EU:n alueelta, pääsääntöisesti Virosta ja Latviasta. Tuoteperheeseen kuuluu muun muassa perävaunuja, lautasniittokoneita, lannanlevitysvaunuja, imulevitysvaunuja, takalanoja ja lumilinkoja. Kehitämme ja laajennamme Tempo-tuoteperhettä jatkuvasti, jotta voimme vastata yhä paremmin asiakkaidemme tarpeisiin.
SaMASZ on Puolan tärkein ja yksi Euroopan suurimpia rehukoneiden valmistaja. Yrityksen tavoitteena on maailman huippua oleva korkea laatu, joka saavutetaan jatkuvalla tuotekehityksellä ja huippuunsa hiotulla valmistusteknologialla. Läheiset kontaktit asiakkaisiin, avoin vuoropuhelu ja korkea laatu ovat auttaneet SaMASZia vahvistamaan asemaansa alalla ja saamaan vakaan jalansijan Euroopassa. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluu yli 300 erityyppistä tuotetta, mm. lieriö- lautasniittokoneita, pöyhimiä, karhottimia, murkaimia, puomimurskaimia ja lumilinkoja. Myyntiverkostoon kuuluu noin 60 yhtiötä Puolassa ja 70 eri puolilla maailmaa.
Mandam on puolalainen maatalouskoneiden valmistaja, jonka tuotteita myydään jo yli 26 eri valtiossa ympäri maailmaa. Yrityksen kahdella tehtaalla valmistetaan vuosittain yli 3500 konetta, joista 70 % viedään ulkomaille. Mandamin omien patenttien ja innovaatioiden pohjalta valmistettujen koneiden tuotekehitys pohjautuu pitkälle hiottuihin tutkimus- ja testausmenetelmiin. Yrityksen ykköskoneita ovat mm. sänkimaan kultivaattorit ja lautasmuokkaimet, joista löytyy useita eri malleja ja kokoja. Kestävistä komponenteista valmistetut koneet ovat myös yksinkertaisia: sähköistystä ei ole, ja rikkoutuvia osia niin vähän, että korjaat koneet helposti itse.

Pyydä tarjous

Palvellaksemme teitä mahdollisimman hyvin, saatamme ohjata tarjouspyynnön jollekin alueenne jälleenmyyjistä.
Top